Hoppa till innehåll

Kärleksförklaringar…

Kärleksförklaringar till förbannelse är två saker, två extremer. Ibland älskar vi så förbannat mycket att vi måste skriva om det för att nästa dag älska att förbanna saker och ting. Känslor och åsikter, att älska och hata. Svart och vitt. Någonstans däremellan rör sig denna bloggen på gott och ont.

Martin Hansson (d.v.s jag) jobbar som mediasäljare och egenföretagare. Har en son som är 11 år. En man som fascinerats av bloggosfären och möjligheterna att vara sin egen utgivare. Dessutom tycker jag att bloggar idag saknar innehåll. Jag vill inte säga att allt jag skriver om är viktigt eller för den delen i allmänhetens intresse men det ska trots allt vara lite mer än en bild och en bildtext om hur bra man ser ut ;-).

Ni som vill komma i direktkontakt med mig kan adda mig på min blogg-msn.
jmfhansson@hotmail.com är kontaktadressen till msn, vill ni skicka mail så gör det till jmfhansson@gmail.com. Jag har försökt ändra till samma adress på båda men det går fan inte.
Vill ni ösa ris och ros är ni välkomna. Vill ni ge mig lite tips på vad jag ska skriva om eller om ni själv vill medverka på Kärleksförklaringar till förbannelse så är ni mer än välkomna. Adda, som sagt. jmfhansson@hotmail.com

p1010629frefe1

4 kommentarer leave one →
  1. februari 4, 2009 5:00 e m

    Du – bra blogg.
    Jag har precis nosat, så jag vet egentligen inte, men jag ska läsa mer.
    Och mer.
    Allt eftersom.

    För att göra det enklare för mig själv att hitta dig, får jag länka till dig från min blogg?
    Då tipsar jag ju också andra.

    Sen kanske jag klämmer ut mig en Kärlekfsförklaring till f-e nån dag!

  2. februari 4, 2009 5:05 e m

    Du får mer än gärna länka till mig från din blogg.. jag gör detsamma! 😀 Kul att höra du gillar den.

  3. februari 4, 2009 5:10 e m

    Jag ser fram emot dina kärleksförklaringar till förbannelse 😉

  4. juni 30, 2009 11:18 e m

    ”Dessutom tycker jag att bloggar idag saknar innehåll.” Men herre min skapare, ska man ha innehåll och en röd tråd, *ihhh*! 😀 Frågeställning: bloggar alla för andra och för att bli sedda eller bloggar en del bara för att det är roligt att skriva oavsett vad innehållet blir och oavsett antal besökare?

Lämna en kommentar