Hoppa till innehåll

En hektisk tid

mars 18, 2009

Just nu är en hektiskt tid. Jag sitter och producerar en tidning på kvällstid efter ordinarie jobb och det är med skräckblandad glädje man grottar ner sig i artiklar, bilder och teman som egentligen inte lockar mig så mycket. Det är bara en sådan stor lycka i att få sätta ihop allt det till en enhet och att få göra något praktiskt kreativt.

Med ljudet från Thåströms senaste platta (spotifylänk, det finns ett fåtal invites kvar här…) och ett lugn runt omkring mig, som ibland störs av ljudet från min son som sitter och pratar med en vän på nätet, hinner man ändå tänka en del.
Innan jag går in på det så kan jag varmt rekommendera Thåströms senaste. Helt jävla underbar!

thacdkarlek Bild från thastrom.se

Idag har tankarna cirkulerat kring mitt bloggande. Hur jag ibland trampar någon på tårna, ger mig in i deras territorium vind för våg. Sårar… Hur det jag skriver träffar helt fel hos en läsare. Men sedan tänker jag att jag inte kan tänka så. Det är ju mina tankar som strömmar ut på tangentbordet. Ibland skriver jag det jag skriver bara för att provocera, ibland för att göra någon annan glad men alltid för att jag vill förmedla en tanke. Ni är många som kommer hit och läser varje dag vilket glädjer mig oerhört mycket men det blir samtidigt svårt för mig att göra alla till lags. Och det är inte heller riktigt meningen. Men ni är också många, väldigt många som ger mig beröm och bekräftelse på att det jag säger här betyder något bra för er. Det är ni som är min musa. Tack!

3 kommentarer leave one →
 1. femmefatale permalink
  mars 18, 2009 9:26 e m

  visst e den underbar! på andra sidan sundet e till dig….:))

 2. mars 19, 2009 5:30 e m

  Tack för tips om Spotify-invites! Jag är i gång!

 3. mars 19, 2009 5:39 e m

  Härligt att höra Catarina! Det är en lycklig värld det där Spotify även om man inte hittar ALLT så hittar man mycket. Pink Floyd kan ju vara dom man inte hittar där.. liksom Beatles och Eagles.. men men … man kan inte få allt.. 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: