Hoppa till innehåll

En röst i natten

februari 1, 2009

Jag vill ta tillfället i akt och lyfta fram en person som är en guldgruva för mig. I stort sett varje kväll sedan augusti förra året har vi haft telefonkontakt innan vi somnat. Vi har varit varandras röst i natten. Stöttat varandra när saker är svåra och varit glada tillsammans när livet och lyckan ler mot oss.

Detta är en kvinna jag faktiskt aldrig träffat, hon bor 55 mil ifrån mig men ändå har vi lyckats hålla kontakten, odla den och låta den vara vacker. Vi har varit arga på varandra och tyckt illa om varandra. Men med tiden har vi lärt känna varandra på ett sätt som inte många gör.
Det är faktiskt helt fantastiskt.

Bild016 Miss T

Jag bad henne idag att skicka en bild på sig själv. En bild som hon är stolt över och som hon kan stå för. Jag vet inte.. men jag fick den som finns här ovan :-). Jag får givetvis inte skriva ut hennes namn så jag väljer att kalla henne Miss T. Det var så vi först lärde känna varandra.
Miss T och Martin.

Vårt första meningsutbyte var “Coldplay eller Winnerbäck?”. Hon svarade Coldplay och jag sa Winnerbäck. Kanske är det skillnaden som gör att vi kommer så bra överrens? Att vi hittar lösningar och svar hos den andre som man själv inte tänkt på. Men på den vägen är det… Coldplay eller Winnerbäck?

n725276283_1313599_3443 “Det är ingen som ser hur bra vi är” 😉

Häromdagen sa hon till mig att jag verkligen bryr mig om. Och det gör jag. Jag bryr mig om alla mina vänner och min familj. Jag kan offra mycket för den som står mig nära. Men om någon nonchalerar mig och ignorerar mig så är det det man får tillbaka.

Hon frågade mig också om jag har någon, förutom min familj, som skulle lägga allt åt sidan för att hjälpa mig om jag skulle behöva det.
Jag svarade att jag inte skulle be någon om hjälp om personen i fråga skulle behöva offra för mycket. Men visst, fröken Silver, Loonies och Peran skulle säkert göra det. Kanske har jag fel men jag vill gärna tänka så. Kanske är det fler än dom som skulle ställa upp. I så fall är det bara att säga det ;-).

Tack Miss T, för alla timmar av samtal om gott och ont, smärta och lycka, kärlek och sorg. Det kommer bli många fler och vi fortsätter ikväll 11.20. Jag ser hur bra du är.

Coldplay..

…eller Winnerbäck?

Annonser
One Comment leave one →
  1. Tiina permalink
    februari 2, 2009 9:51 f m

    Oj..Martin ..oj. Tack. Och vilken tur att vi känner exakt likadant;)
    Miljoner varma kramar till dig..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: